SĂĄ er jeg og mine kollegaer kommet tilbage til Middelfart provsti 🙂 Efter 9 intense dage pĂĄ studietur til Hong Kong, er jeg nu landet i præstegĂĄrden fyldt med masser af indtryk, oplevelser og udsyn – der alt sammen lige skal falde pĂĄ plads.

Jeg har aldrig før været sĂĄ langt væk, hvor der har været sĂĄ stor tidsforskel – sĂĄ i dag er jeg rejst 6 timer tilbage i tiden. Underligt 🙂 Men selvfølgelig med en helt naturlig forklaring. Vi mellemlandede i Helsinki i morges – og sĂĄ var vi jo næsten hjemme 🙂

For at mindske jetlag er jeg blevet rĂĄdet til at holde mig vĂĄgen indtil normal sengetid – sĂĄ lige nu pakkes ud, vaskes tøj og støvsuges edderkopper, alt sammen for ikke at falde i staver og falde i søvn.

EfterĂĄret er blevet tydeligt i løbet af den sidste uge – men hvor var det dejligt at kunne plukke denne buket ude i en regnvĂĄd have. Den glæder jeg mig over. Alt imens kroppen ogsĂĄ skal indstille sig pĂĄ 15 graders varme og ikke 30 grader. Jeg er nu faktisk fint tilfreds med det danske efterĂĄrsvejr 🙂

God onsdag.

Jette