Jeg tilbragte min fridag i Hejnsvig, og mens Ole var på arbejde gik jeg en lang tur og blev enig med mig selv om, at jeg da kunne bage lidt kager, som han kunne spise, mens jeg var i Hong Kong.

Så var der da lidt, der mindede om mig 🙂

Cookies er en taknemmelig sag at bage, og den kan fyldes med vidt forskellige smage. Her blev det rosiner og kerner – alt sammen noget, der var på lager.

Cookies med kerner og rosiner (10 stk.)

60 gr. smør/margarine

50 gr. farin

50 gr. sukker

Lidt vaniljesukker

1 æg

125 gr. mel

25 gr. grahamsmel

½ tsk. bagepulver

50 gr. blandet rosiner, græskarkerner og solsikkekerner

Pisk smør, farin, sukker og vaniljesukker sammen, tilsæt æg og pisk igen. Vend de øvrige ingredienser i og bland grundigt. Med en ske sættes dejen i passende portioner på en plade med bagepapir. Trykkes lidt flade.

Bages ved 180 grader ca. 13-14 minutter.

Og så er der kager 🙂

Det er lidt bastante cookies – men det har jeg ikke noget imod, når det drejer sig om en hverdagskage 🙂

Nu venter kuffert, tog og fly – det er nu ret spændende. Den næste uges tid bliver der ikke skrevet på bloggen, men du kan følge med på Instagram – bagningmedbudget, der kommer helt sikkert lidt billeder undervejs.

God tirsdag – og på gensyn.

Jette