Det siges somme tider lidt i spøg, at præsten kun arbejder søndag formiddag 🙂 den netop forgange weekend blev det til lidt mere – for med Kirkens Døgn og høstgudstjeneste, så var der arrangementer nok at tage del i. Men det hele forløb fint, og med god opbakning og glade deltagere.

Fælles sang – i let regnvejr 🙂

Kirkens Døgn sluttede i Middelfart provsti med, at alle deltagere samledes på Middelfart torv og gik gennem byen til Middelfart kirke – mens der blev spillet og trommet og sunget Luther salmer. Virkelig en anderledes måde at være kirke på – men festligt at være med til.

Pyntet til høstgudstjeneste

Høstgudstjeneste er en særlig gudstjeneste. Kirken er altid smukt pyntet både ude og inde. På alteret var den fineste opsats.

Solsikker – den gladeste blomst

Ind i mellem de kirkelige punkter blev det til en smut forbi sommehuset.

Den varmer godt

Sommerhus er bare hyggeligt. Selv om vi kun var der ganske kort tid, så nåede vi nu en del 🙂 Ikke mindst kom der godt gang i brændeovnen – nu er det blevet så køligt, at selv et godt isoleret træhus har brug for lidt ekstra varme.

Iført gummistøvler, så går det

Græsset vokser endnu – ret godt endda. Ole nåede at komme over det, selv om det var ret fugtigt. Men det bedste, vi fik lavet, var at få hylder sat op.

Skøn hylde i douglas træ

Af overskudstræ fra den indvendige beklædning i sommerhuset er der blevet lavet de fineste hylder. Både til værelser og køkken. De passer så godt og er allerede blevet taget i brug 🙂

Inden weekenden helt var til ende, nåede jeg også en 60 års fødselsdag, hyggeligt og altid festligt at fejre mærkedage.

Nu er det dejligt med en fridag 🙂

God mandag.

Jette