Klar til Dimission

I dag er jeg blevet inviteret til Dimission på Århus Universitet. Mette kan efter års slid nu afslutte studiet og kalde sig jurist.

Jeg er så stolt og glad på hendes vegne. Og glæder mig til at skulle fejre hende – både den højtidelige del med underskrivelse af juraløftet og den mere festlige del med champagne og en tur ud at spise.

Det er ikke helt klart, hvor champagnen skal nydes, for der er virkelig mange studerende, der er færdige, og derfor rigitg mange gæster i byen. Så en back-up plan er klar 🙂

Hjemmelavede kransekage stykker, kold champagne og naturligvis en gave – det bliver pakket ned i bilen og taget med.

Det bliver en helt særlig dag.

God torsdag.

Jette

Forrige indlæg

Der kom kyllinger :-)

Næste indlæg

Små rabarbertærter, madbloggerudfordring #13

2 Kommentarer

  1. Lene

    Stort tillykke med og til din datter. Dejligt at I kan dele denne dag sammen. Min svigerinde bliver snydt for det, for hendes søn, min mands nevø, drog på ferie lige efter han havde afleveret kandidatopgaven, så han fik mail om at have bestået jurastudiet, også i Århus, men kommer så ikke til dimission.

  2. Jette Holm Rosendal

    Tak 🙂 Det går op for mig, som dagen skrider frem, at det er en vigtigere dag, end jeg lige først havde tænkt mig. Og da lidt ærgerligt at "misse" sådan en dag. Men ferien har helt sikkert været tiltrængt – Mette tager på ferie på lørdag 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Powered by WordPress & Theme by Peter Rosendal