Fredags glimt

På en noget regntung morgen. Det er tørvejr, men luften er tung af fugtighed.

Jeg har friweekend lige om lidt – det bliver dejligt. Siden jeg blev gift, er friweekenderne blevet mere værdsatte, for de betyder mere sammenhængende tid sammen med Ole. Til hverdag bor vi jo stadig i hver vores respektive hjem, så når der byder sig to-tre dage sammen, er det jo lykken 🙂

Brødkassen er tom – som kagedåserne var det. Men i aftes rørte jeg en hurtig dej til koldthævede boller, så nu er der lunt morgenbrød. Det synes som lidt snyd, at bage boller uden overhovedet at have fingrene i dejen 🙂 Men i en snæver vending fungerer det nu ret godt.

Den lille brødkurv er ny – en forsinket bryllupsgave fra min betænksomme onkel. Jeg synes, den er så fin 🙂

Og så har den flinke GLS mand lige været forbi med lækkert garn – så nu kan der strikkes 🙂 Jeg skal på kursus et par dage i næste uge, og så er det altid godt at have et strikketøj i tasken 🙂

Et enkelt glimt i min store kurv med garn afslører godt nok, at der vist allerede var garn på lager  – men nyt indkøbt garn – det er altid bare godt 🙂

Nu må det sidste arbejde klares – inden det er weekend.

Jeg ønsker dig en dejlig weekend – jeg håber på lidt mere sol!

Jette

Forrige indlæg

Et lille insekthotel :-)

Næste indlæg

Hvor går en weekend hurtigt :-)

2 Kommentarer

  1. Karen

    Det lyder som en dejlig weekend forude 🙂 Jeg skal også i gang med håndarbejde igen – det er så hyggeligt at hækle eller strikke til Barnaby 😀
    Kh, Karen

  2. Jette Holm Rosendal

    Ja, jeg glæder mig også 🙂 og du har ret, et håndarbejde og et godt foredrag – eller en film – er en god kombination 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Powered by WordPress & Theme by Peter Rosendal