4. maj – alene måneden signalerer noget dejligt. Det er virkelig Danmark, når det er bedst 🙂 At så 4. maj i sig rummer minder af særlig karakter, gør den jo lidt mere speciel end andre majdage.

I går var også en rigtig fin maj dag. Hvor jeg ud af en lille rest mørdej fra sidste tærteprojekt, fik tryllet et par hindbærsnitter frem.

Det høje græs med sin smukke farve og den endnu mere blå himmel ventede bare på, at jeg kom udenfor 🙂 Det var en dejlig dag, fantastik med lun luft, sol og blå himmel.

Hindbærsnitter er i høj kurs her i huset. Enkel, fin og sprød. Tulipantræets skygger danser hen over kagerne 🙂

4. maj – er en særlig dag. I sommerhusføljetonen er det dagen, hvor det sidste træ leveres fra Green House. Nu skulle træ og indvendige døre – alt i FSC mærket træ – gerne ankomme til grunden, så huset kan gøres færdigt. Det bliver så spændende.

Men 4. maj er også Danmarks befrielse, og selv om det er længe siden, så huskes datoen og markeres rundt omkring. Koret, jeg synger i, skal blandt andet deltage i en musikgudstjeneste i aften med fokus på befrielsen. Det bliver en fin og stemningsfuld aften.

God 4. maj.

Jette