At begynde året med en uges ferie – det har været dejligt 🙂 At det så også blev ugen, hvor det længe ventede sommerhus kom på banen, det gjorde kun ferien endnu mere spændende.

Sommerhusets reference

Et byggeri er fascinerende, men jeg har ikke meget forstand på det. Så jeg kigger mest til og går og forestiller mig, hvordan det kommer til at se ud, tænke over hvor hvad skal stå – og hvad jeg mon mangler? Det kan ikke være meget, der er blevet købt grundigt ind på Den blå Avis 🙂

Sidste år lavede jeg mit første patchwork tæppe – og blev lidt bidt af processen. Dette med at få brugt rigtig mange gamle stofrester, med hver deres historie. Så nu er jeg gået i gang igen.

Masser af lapper 

I ferien fik jeg skåret de sidste stoffirkanter – og nu er de lagt ud på bordet – og mangler at blive syet sammen. De flyttes snart – for ellers kommer der en kat forbi, og så er den fine orden pist væk 🙂

Alt imens jeg nyder min sidste fridag – i morgen vil jeg holde nytårskur for mine konfirmander 🙂 Det skal lige forberedes.

God mandag.

Jette