Så kom sommerhuset

Hvor har jeg glædet mig til at skrive dette indlæg 🙂 Og jo også været undervejs flere gange. Men i går skete det – der kom en kæmpe lastbil med et sommerhus på ladet.

Hvor vildt – men fra fabrikken i Nordjylland kom elementerne til huset.

Efter lidt forsinkelse, der skulle først lægges køreplader ud, så kunne chauffør og tømrer begynde at tømme lastbilen og samtidig placere de forskellige elementer på punktfundamentet.

20 store skruer udgør fundamentet. Og fordi grunden skråner, er der stor højdeforskel på skruerne.

I løbet af en dag blev hele huset faktisk samlet. Det er virkelig imponerende. Huset blev samlet af 4 store gulvkassetter og 3 mindre til terrasse.

Ovenpå blev monteret de forskellige vægdele. Alt sammen klar til af blive færdigmonteret på grunden – blandt andet med træfiberisolering og Derbigum tag.

Musene skulle gerne blive ude 🙂 Et musebånd skal hindre at de kommer ind.

Det kan være vanskeligt helt at forestille sig, hvordan det hele kommer til at se ud. – Men det er fascinerende at gå rundt på gulvkonstruktionen og se de forskellige rum – bad, værelse og køkken/stue. Og en ret stor terrasse.

Det er et lille hus – men der er fin plads til mig i den kommende køkkendør 🙂

Og her ser du udsigten fra samme dør. Jeg kan faktisk se vandet over genboens tag. En af fordelene ved bygge huset tilbage på grunden og lade det svæve på skruerne.

Nu ser jeg virkelig frem til at følge tømrerens arbejde og alle de andre håndværkere, der skal på banen. Og begynder så småt at tro på, at det er realistisk at fejre min fødselsdag i april i sommerhuset 🙂

På en meget kold januaraften.

Jette

Forrige indlæg

Vær velkommen, Herrens år

Næste indlæg

Tilbage fra ferie :-)

2 Kommentarer

  1. Lene

    Kære Jette

    Du og dine ønskes et godt nytår. Jeg får sjældent kommenteret, men nyder dine indlæg. Tillykke med det nye sommerhus, det bliver skønt at flytte ind og indrette det. Og jeg håber for dig, at fødselsdagen kan fejres der 🙂

  2. Jette Holm Rosendal

    Tak Lene. Og også godt nytår til dig i det nordjyske 🙂 Ja, der venter et spændende forår med sommerhus på alle måder.
    God weekend.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Powered by WordPress & Theme by Peter Rosendal