Jeg synger fortsat med i nabosognets kor – til stor glæde og inspiration. Det er ikke så ofte, at jeg kan være med ude at synge, da koret oftest synger om søndagen ved gudstjenester, men jeg kan være med til at øve – og nyde medlemmernes selskab, og det er ret fint.

Der er altid pause i øvningen, hvor der drikkes kaffe og spises kage og snakkes 🙂 en vigtig del af det at synge i kor 🙂

Jeg skal have kage med i aften – sidste gang var det en lidt større og finere kage jeg tog med. I aften bliver den denne mikro bradepandekage – bare i stor størrelse. Inspirationen kommer herfra

Mirko bradepandkage med kokosmarengs top

75 gr. smør

75 gr. sukker

1 tsk. vaniljesukker

1 æggeblomme

30 gr. marcipan

½ tsk. bagepulver

125 gr. mel

3/4 dl. mælk

Marengs

1 æggehvide

75 gr. flormelis

25 gr. kokosmel

3 – 4 spsk. appelsinmarmelade

Pisk smør, sukker og vaniljesukker godt sammen. Tilsæt æggeblomme og revet marcipan og pisk igen. Vend dernæst mel, bagepulver og mælk i dejen og fordel den i en lille form. Jeg brugte en rund form (ca. 19 cm. i diameter) Bag kagen ved 200 grader i 15 minutter.

Imens piskes æggehviden stiv. Kom så flormelis i og pisk igen til en lækker marengs. Fold kokosmel i til sidst.

Når kagen er forbagt, tages den ud af ovnen og marmelade fordeles på kagen og toppes så med kokosmarengs. Bager videre ca. 20 minutter ved 150 grader.

Kokosmarengs og let bitter appelsinmarmelade og god kage – det fungerer 🙂

Weekenden er bare gået hurtigt og dejligt 🙂 Det blev også til en tur forbi sommerhuset, og det går bare fremad.

Nu er de første brædder lagt til den overdækkede terrasse – og i det skønneste solskinsvejr blev der drukket en kop kaffe. – Og drømt om, hvordan det bliver, når det hele er færdigt. Men hyggeligt var det også her 🙂

God mandag.

Jette