Det er i hvert fald min intention 🙂 At når dagen er til ende, er sidste punktum sat i årets juleprædikener. Det er altid rart, når det hele ligger printet og klar, så er det kun at finde den rigtige prædiken, når helligdagen oprinder.

Med på kontoret har jeg et stykke engelsk julekage. Den er nu blevet ret så god, fyldt med frugt overtrukket med marcipan – og med en smag af min barndoms jul. Og julen bæres i høj grad af det kendte, det fortrolige, det vi plejer.

Som jeg hørte til skolens juleafslutning i morges: Så er det godt, der er noget om ikke forandrer sig – juleevangeliet og besøget af præsten, det ligner sig selv fra år til år 🙂 I en tid, hvor meget udvikles og robotter tager over – så vedbliver Ordet og julens budskab med at lyse og lyde.

Et lille glimt fra husets sparsomme juleudsmykning. Jeg synes ret godt om denne lille opstilling. Og katten har på forunderligvis ladet den stå i fred 🙂

God torsdag.

Jette