Tomater på vej

Det er ikke kun os mennesker, der synes, at det har været lidt sparsomt med solen her i denne sommer 🙂

Min ene tomatplante, som har plads i hjørnet af terrassen, er vokset fint nok, og fik langt om længe også nogle tomater. Grønne – og det er de stort set endnu alle sammen – undtagen en!

Den er vist snart spise klar 🙂 og det bliver en fornøjelse at nyde den. Nu er det blot at håbe, at de sidste også når at blive modne. Faconen på dem, synes jeg er lidt fin, mon det er en blommetomat ?!

Og så er der min ældgamle rosenbusk. Den blomstrer stadig – med de fineste roser. At beundre rosen, er som at blive mindet om naturens under. Hvor forunderligt og præcist den er skabt. Vi kan kun glædes over, at leve her med masser af små skønne glimt omkring os.

Et vers følger her – fra 100 salmer – bogen jeg fik, da salmemaraton var slut. Et vers fra en ny sommersalme:

“Her har jeg da mit liv og bor

den korte lyse sommer,

mens hvedekornet kærligt gror,

og himmeriget kommer:

Det synger i mit blod,

at livets Gud er god

og under mig en lykkedag på jorden!” (Lars Busk Sørensen)

En lykkedag på jorden – er det ikke en skøn sommerdag, med sol og varme og gode mennesker omkring en?

Jeg er i dag velsignet med alle børn lige i nærheden 🙂

Jette

Forrige indlæg

Vegansk tærtebund – med vegetarisk fyld

Næste indlæg

Mazarintærte med brombær

2 Kommentarer

  1. Lene

    Smukke linjer i en salme jeg ikke kender. God lukkedag til jer

  2. Jette Holm Rosendal

    Tak Lene. Salmen er også fra det helt nye salmebogstillæg, som udkom her i foråret. Og det er de færreste kirker, der endnu har indkøbt det – vi har det heller ikke i kirken. Så jeg smug kigger bare lidt 🙂
    Godt høstvejr til jer i det nordjyske

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Powered by WordPress & Theme by Peter Rosendal