Min køkkenhave begrænser sig til tre små højbede med kartofler 🙂 Men dem har jeg til gengæld også meget glæde af. De nye kartofler er blevet medbragt både når turen er gået mod vest og mod nord.

Kartoffelpizza er lige så enkel som den lyder – og på en skøn varm sommerdag som i dag, så var det bare perfekt frokostmad.

Kartoffelpizza

Pizzadej – se evt. her

Fyld

1 -2 kartofler i meget tynde skiver

1 mozzarella kugle

lidt rosmarin nåle

salt og peber

Dejen laves og hæver nogen timer. Når det er blevet tid til frokost tændes ovnen på 225 grader. Mens den varmer op rulles dejen tyndt ud, skiver af mozzarella fordeles på bunden, herover kartofler i tynde skiver. Drysses med salt, peber og friske rosmarinnåle. Jeg brugte mit røgede salt fra Bornholm – det var virkelig godt her.

Pizzaen bager ca. 15 minutter. Det blev virkelig en lækker pizza, og spist i solen på terrassen – så bliver det ikke meget bedre.

Det blev et aftenindlæg i dag – for når nu sommeren kom i dag, så var det med at være ude så meget som muligt. Det er ikke lige i dag, der læses blogs og skrives mere end nødvendigt 🙂

God aften.

Jette