Det har regnet – ganske lidt. Men det duftes og mærkes, når man sætter næsen udenfor. Og vist godt til alle, at der kommer lidt vand – og meget godt timet, en solrig weekend og let skyet mandag 🙂

Jeg har været lidt i haven – er jo ikke det store havemenneske, men med en kommende havefest, må der gøres lidt. Og at der skal være fest, det hjælper bestemt på motivationen.

Men ukrudt er genstridigt, også når jorden er godt tør. Min plan var at dække et bed med flis – men så skulle ukrudtet jo væk først. Det skete til dels 🙂 Nu håber jeg blot at flisen vil kvæle resten.

Øjemål er en svær ting – jeg troede jeg nåede langt med mine to poser flis. Det gjorde jeg ikke! Så jeg vendte tilbage til jem & fix efter flere poser. Og her var trøst at hente, for den flinke kassedame beroligede mig med, at jeg bestemt ikke var den første, der måtte tilbage igen efter mere – hvad enten det nu var flis, skærver eller noget helt tredje.

Men nu er jorden dækket. Og jeg er rimelig tilfreds. Men der kunne sikkert godt bruges lidt mere flis 🙂

God mandag.

Jette