Hvorfor overhovedet skrive her, når det hele går lidt stærkt ?

Jo, jeg vil jo gerne lige fortælle om, at nu begynder den sidste måned med salmemaraton – og det er da helt specielt. Der kommer mere om det en anden dag.

I dag er det bare mig, der står for det maden, så derfor har der været gang i ovn og gryde og grøntsager. Jeg har valgt at servere speltsalat med masser af grønt, dertil lækre brød med chaifrø, foccaciabrød og så noget brie.

Jeg synes, det er ret så lækkert – men kunne godt se mit personale løfte brynene og forsigtigt spørge – skal der slet ikke være noget kød? Og nej ikke i dag 🙂 Jeg håber, det går alligevel – og det er i hvert fald meget i tidens ånd, hvor det handler om at sætte vores kødforbrug lidt ned.

Og på en så smuk dag som denne, er det godt med noget let mad 🙂

Opskrifter følger en anden dag.

God Kristi himmelfarts dag i morgen.

Jette