Jeg er helt med på, at det er ikke den mest interessante overskrift 🙂

Men det er til gengæld navnet pĂĄ en fin, let og delsom bradepandekage. Helt perfekt til et hold livlige minikonfirmander. Og nĂĄr toppen pyntes med glasur og smĂĄ snekrystaller – ja sĂĄ gĂĄr den hjem alligevel.

Banan-bradepandekage ( ca. 20 stk)

3 æg, fra skønne høns

300 gr. sukker

1 vaniljestang, kornene herfra

1½ dl. olie

2 dl. mælk

350 gr. mel

2 tsk. bagepulver

½ tsk. kanel

1 tsk. kardemomme

3 modne bananer

Glasur

100 gr. flormelis

1 spsk. kakao

lidt varmt vand

sukkerpynt

Ovnen tændes på 175 grader.

Pisk æg, sukker og vaniljekorn let og luftigt. Tilsæt olie og pisk igen. Mos bananerne med en gaffel og rør dem i dejen. Sigt mel, krydderier og bagepulver og vend det i dejen sammen med mælken. Og vend rundt og rundt – og en gang mere. Det tager lidt tid før alle mel-lommer er rørt ud. Kom dejen i en lille bradepande (22 x 28 cm) foret med bagepapir, og bag kagen ca. 45 minutter. Køler af.

Glasuren røres sammen og fordeles på kagen og drysses med fine snekrystaller (indkøbt i Netto :-))

Kagen smager fint – og er let at skære i mange stykker.

God tirsdag.

Jette