Søndags glimt

Det er en af de mere travle søndage, hvad angår gudstjenester. Jeg afløser nemlig i nabokirkerne, så det bliver til tre tjenester i alt.

Jeg havde morgentjeneste i Røjleskov kirke. Den har en fantastisk belligenhed, forblæst, men med en skøn udsigt over Lillebælt. Og med den fineste septemberblå himmel 🙂 Jeg har i sin tid døbt den yngste, Peter, og det var netop i Røjleskov kirke, så derfor er det også altid lidt hyggeligt at komme derud.

Tilbage i egen kirke, så var der høstgudstjeneste. Der er tradition for at medbringe noget af høsten, som så sælges på auktion til fordel for Folkekirkens Nødhjælp eller lignende. Jeg bød på denne lille dekoration, og fik den 🙂

Men det jeg egentlig vil fortælle om den er, at opsatsen er købt i en genbrugsbutik. Jeg synes, det var sådan en god ide, at når der skal bruges en vase, en skål eller andet til at anbringe noget i, som skal gives eller sælges videre, så var det da genialt at gå i genbrug for at se, om der var noget, der kunne bruges. Så i denne situation støttes det gode formål to gange.

Og så blev jeg begavet med denne lille fine kurv, fyldt med tørrede roser. Den skal stå og pynte på bordet i entreen. Jeg glædes og overraskes altid, når nogen helt uventet forærer mig en lille gave. Og er meget taknemmelig.

Nu venter en aftengudstjeneste, inden det for alvor er fyraften 🙂

God søndag.

Jette

Forrige indlæg

Glutenfri lagkagebund

Næste indlæg

Flagkage

2 Kommentarer

 1. Annette

  Jeg har været fraværende fra bloggen i et års tid, men nu er jeg igen opdateret med alt dit skønne bagværk (hvor jeg gerne vil prøve det hele) og din hverdag,
  Pragtfulde dekorationer du viser på bloggen.
  Under min læsning faldt jeg over en dejligt indlæg, hvori da du skrev om din fars korttidshukommelse, der ikke havde det så godt længere, men det at få penge tilbage i skat havde han fuldt ud styr på.

 2. Jette Holm Rosendal

  Hej Annette. Hyggeligt at høre fra dig igen, og håber du fortsætter med at have lyst til at blogge – var lige forbi, og du skriver om mange interessante emner. Tak for smilet til min far 🙂
  Venlig hilsen Jette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Powered by WordPress & Theme by Peter Rosendal