Ikke et ord om vejret – ud over at det er skønt, og dejligt at holde ferie i Danmark i disse dage.

Og solen gjorde underværker for mine gamle jordbærplanter. Pludselig var der røde bær 🙂 Nu er de plukket, og det ser nok ikke ud af så meget. men i en lille husholdning, da gør de sig godt. De fineste ryger i fryseren, de andre bliver til syltetøj og nogle bliver spist.

Og så har min tomatplante sandelig fået små grønne tomater – det opdagede jeg forleden. Endnu noget at smile over. En tomatplante købt for 7 kr. det er kun til at glæde sig over 🙂

Og så ved jeg ikke, om det var den meget sol, men i løbet af natten er de første af mine Fairy roser sprunget ud. Denne lille fine blomst, som bliver ved med at komme med nye blomster til langt hen på efteråret. Det er bestemt en rose efter mit hoved 🙂

Og græsset gror, så mon ikke det skal slås på et tidspunkt ? Ellers byder de næste par dage på fester – og det er nu altid en dejlig ting at være inviteret til. Den sidste og yngste nevø er blevet student og det fejres – jeg glæder mig.

God sommer weekend.

Jette