Det er fredag og stadig første uge efter ferien, det går lidt langsomt med at komme helt op i omdrejninger 🙂

Og egentlig ikke så meget at berette om – jo, jeg har da købt en bog. Ikke verdens største nyhed, men efter først at have lånt bogen på biblioteket, var jeg så interesseret i emnet, at bogen måtte købes.

“Byg bæredygtigt” af Signe Wenneberg. Jeg er sikker på, at det sidste ord ikke er skrevet om hverken bogen eller emnet 🙂

Mit jordbærsirup fik også ny anvendelse – det blev brugt i cremen til endnu en omgang macarons. Og det fungerede fint. Det er fine kager og super søde, men nu skal jeg have fundet noget nyt at bage. Det må være weekendens udfordring.

Og så håbe på lidt mere solskin. Ret skal være ret, solen skinner nu, men det blæser lige lovlig meget til, at jeg kan sidde på terrassen. Ellers var jeg den der var smuttet herfra 🙂

God weekend.

Jette