Jeg har ikke bagt siden sidst 🙂 men er vågnet op til en skøn solskins morgen, hvor det føles som om sommeren måske, ganske langsomt og lidt forsigtigt er på vej. Og den er velkommen.

Morgenen har budt på korrekturlæsning af Trines opgave, den er nu sendt ud i cyberspace, hvorfra den så gerne skulle lande på en censors bord. Hun er nu kun en enkelt eksamen fra at kunne kalde sig bachelor. Det glæder hun sig til, og det samme gør jeg. Og glæder mig over, at tingene lykkes omkring hende, og hendes søskende.

Også hønsene trives. Og er meget glade for deres store hønsegård, hvor de stort set kun opholder sig, når de skal sove om natten. Resten af tiden har vi fornøjelsen af dem. Denne mødte mig på terrassen og ville gerne tale med.

Det ses ikke så tydeligt her, men dens hvide farve har ændret sig siden den flyttede ind her. For den kom fra okay forhold, men havde aldrig været ude, hvor der er jord og græs, og hvor det ind imellem regner. Så dens hvide fjerpragt er blevet lidt grumset, men det ser absolut ikke ud til at genere den. Med højt løftede halefjer går den frimodigt rundt og taler med alle.

Og græsset mellem fliserne, det gror godt, og bliver slået med plæneklipperen en gang i mellem. Og det lever jeg fint med 🙂

Ikke mere hønsesnak i dag. Må din dag blive dejlig og solrig.

Jette