Lækkert lokalt design

Spændende, men hvad drejer det sig om? Det handler om et spækbræt! Er det nu også noget at skrive om ? 🙂 ja det synes jeg faktisk.

Jeg har vist lidt en svaghed for lækre nye spækbrætter. I bakspejlet kan jeg se, at jeg både ønskede mig et smukt Trip Trap i fødselsdagsgave, da jeg fyldte 50. Og fornylig købte et fint lille et i Netto fremstillet af flot bambus. Og sidste år gav jeg også et fint formet spækbræt i julegave. Og nu har jeg så købt et igen – til en gave.

Jeg faldt over dette som et opslag på Facebook. Og det var så interessant. Det var nogle unge mænd fra Strib, der havde startet deres eget lille firma, hvor de solgte hjemmelavede spækbrætter.

Lavet af egetræ, håndsamlet og olieret. Du kan se lidt mere på deres hjemme Strib Design Siden er stadig helt ny, og mangler lidt info omkring navne på de unge mennesker.

På deres Facebook side reklamerede de for gratis levering i lokalområdet. – Det betød, at de lørdag eftermiddag stillede her på matriklen med et smukt spækbræt, mens de selv stod i jakkesæt – på vej til gallafest på gymnasiet 🙂

Jeg håber det går godt for deres lille firma – og ikke mindst håber jeg, at modtageren af spækbrættet her synes lige så godt om det, som jeg gør 🙂

God søndag.

Jette

Forrige indlæg

Haven netop nu :-)

Næste indlæg

Lagkagebunde med marcipan og nødder

2 Kommentarer

  1. Karen

    Den slags skal man bare støtte 🙂

  2. Jette Holm Rosendal

    Ja, jeg er så imponeret – de unge iværksættere er knap 20, så det er ret godt gået 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Powered by WordPress & Theme by Peter Rosendal