Længe, længe efter at alle andre madbloggere har skrevet om disse knækbrød, kommer jeg humpende bagefter 🙂
Og den eneste grund til at jeg faldt over disse knækbrød var, at Trine for noget tid siden efterlod en ret stor dåse chiafrø. Og jeg har ikke meget fantasi til lige at bruge de frø. Så her var en mulighed – og tilpasset mit køkken.
Chiaknækbrød (16 små stk.)
½ dl chiafrø
1 dl. vand
3/4 dl. hørfrø
3/4 dl. solsikkekerner
½ dl. græskarkerner
10 gr. hakkede usaltede pistaciekerner
½ tsk. salt
Chiafrø og vand blandes i en skål og står ca. et kvarter, alt vandet suges op af frøene. Bland de øvrige ingredienser i og fordel massen på en plade med bagepapir. Det er virkelig mange frø 🙂
Skær den ud i firkanter og bag den ca. 45 minutter ved 160 grader. Mine fik lige i overkanten. De var tynde og skulle ikke have for lang tid i ovnen.
Køler af, inden de brækkes i stykker.
De smager sprødt og meget af frø og kerner 🙂 Og er gode at hygge med indendøre.
Selv om jeg nok retfærdigvis må sige, at det bliver ikke dem, jeg bager flest af. Der er en grund til, at jeg hverken er lchf-fan eller andet i den boldgade inden for madspekteret. Det er spændende at prøve, men der er ikke noget, der slår rigtigt nybagt brød 🙂
– på en lørdag, hvor det faktisk er snevejr udenfor.
Ønsker dig en dejlig dag.
Jette
Lene
Tænk at I har sne, her er der gråvejr og mildt. Jeg må også prøve de knækbrød en gang, jeg bliver dog aldrig lchf-fan .-)
Jette Holm Rosendal
Hej Lene. Jo der er et fint lag tø sne – det er såmænd hyggeligt nok, når man kan blive indendøre 🙂 Og det er fint nok at prøve at bage noget andet, end det, man lige plejer at gøre.
god weekend.
A + K = ♥
Hjemmelavede knækbrød erså lækkert.
– Anne
Jette Holm Rosendal
Hej Anne. Tak for din hilsen 🙂