Så er det blevet tid til at holde lidt juleferie her på bloggen.

Men inden da, vil jeg gerne ønske dig en rigtig glædelig jul.

Jeg håber, der bliver tid til både fredelige og dejlige dage.

Her begynder roen at indfinde sig – prædikenerne er skrevet, gaverne pakket ind, og juletræet kommet på fod – næsten.

Det står i konfirmandstuen og drypper af og vænner sig lidt til at være inde 🙂 Nu glæder jeg mig til, der kommer lys og pynt på og en stjerne i toppen. Men det har ungerne lovet at klare, så jeg venter.

Og Trine har lavet endnu en portion havregrynskugler, så nu er yndlingskonfekten hos børnene sikret 🙂

Forventningen fylder – vi er ved at være klar. Måske det også hænger sammen med, at vi ikke skal være hjemme i morgen, men i stedet kan køre over til min søster og fejre juleaften sammen med hende og hendes familie. Det bliver vældig hyggeligt.

Efter tre gudstjenester i morgen eftermiddag med masser af glade mennesker, vil jeg nyde aftenen sammen med familien.

“Englene sang den

først for markens hyrder;

skønt fra sjæl til sjæl det lød:

Fred over jorden!

Menneske, fryd dig,

os er en evig frelser fød!” (Den danske Salmebog 121,3)

Glædelig jul!

Jette