For noget tid siden fortalte jeg om, at den ene af mine kirker var blevet udvalgt til at skulle være forside kirke på Familie Journalens julehæfte. Bladet udkommer på mandag den 17. november.

Jeg har fået et eksemplar tilsendt – så nu er spændingen blevet udløst! – For indrømmet, os der deltog i interviewet, har ventet på, hvordan vores kirke ville blive præsenteret.

Det har været lidt morsomt at læse artiklen, for det, vi fortalte, lyder unægtelig lidt anderledes, når det genfortælles gennem journalistens ord. Men jeg kan godt genkende vores kirke og vores historier, men der er smuttet et par detaljer og måske også pyntet lidt på et par citater. Men alt i alt – så læs den bare 🙂

Jeg har aldrig før været i et ugeblad, så det synes jeg, er lidt specielt. Og så er det tilligemed Danmarks største ugeblad 🙂

Jeg regner dog med at kunne bevare jordforbindelsen – og blot glæde mig over, at kirken bliver set af mange. Forhåbenligt sådan, at en og anden skulle få lyst til at kigge inden for – enten her, eller der, hvor man nu bor.

God lørdag.

Jette