Petit four – til julefrokost

I aften holder mine menighedsråd og personalet den årlige julefrokost. Det er altid en hyggelig aften. Det foregår i konfirmandstuen, som bliver ommøbleret og dækket op i røde farver og med gran på bordene. Præcis som det skal være 🙂

Maden bliver købt, så der er ikke så meget forberedelse til aftenen. Vi er så to, der er blevet enige om at bage en lille ting til kaffen. For efter en traditionel julefrokost, er der ikke plads til ret meget mere.

Jeg har valgt at bage minimuffins med havtorn og så pynte med træer, stjerner og hjerter. Så bliver det vist ikke mere julet 🙂

Og så kommer min engelske julekage også på bordet. Mest fordi jeg synes den egentlig er blevet meget fin, for jeg tvivler på, at der bliver spist nævneværdigt af den. Den kage egner sig bedst til en kop kaffe efter en lang gå tur.

Det er vejret så også blevet til – med solskin og helt stille vejr. En helt anderledes glad dag. Nok også hjulpet lidt på vej af, at jeg har fri i weekenden og tager på besøg hos Trine og Mette i Århus. Det kan kun blive nogle hyggelige dage.

God weekend.

Jette

Forrige indlæg

Lidt lys og gran

Næste indlæg

Anderledes brød med nødder og tørret frugt

2 Kommentarer

 1. Jane Birke Nielsen

  Håber I har haft en hyggelig julefrokost. Dine kager ser vel nok flotte ud og smager garanteret rigtig godt.
  Imens jeg har lagt på sygehus har jeg hygget mig med at læse om dig og din kirke i Familie Journalen……..flot artikel og flot kirke du har 🙂

 2. Jette Holm Rosendal

  Hej Jane. Tak for din søde hilsen, og god bedring til dig. Jeg er da glad for at bladet kunne give lidt adspredelse og et glimt fra en Fynsk landsby kirke.
  Venlig hilsen
  Jette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Powered by WordPress & Theme by Peter Rosendal