I morgen skal jeg til årets første julefrokost 🙂 Og de sidste mange dage har jeg arbejdet med at få kirkens levende julekalender på plads. Så advent og jul nærmer sig. Og der kommer mere om begge dele en anden gang.

Men i forrige weekend var Mette og jeg til fernisering hos Jan Munch i Middelfart – en meget dygtig blomsterdekoratør. At gå ind i hans butik, gennem en lille port – det var som at gå ind i Alladins hule. Der var så stemningsfuldt pyntet op – afdæmpet, enkelt og elegant.

Og super til at få inspiration af.

Så i dag har jeg givet mig i kast med to små dekorationer. Med de ting jeg nu havde 🙂 Munch havde lavet dem i firkantede æsker – det var så fint, men sådan nogen har jeg ikke lige – så det må blive en anden gang. Men jeg havde et par firkantede skåle, de blev brugt i stedet 🙂

For mig har det været nyt at bruge husløg – eller hvad de nu hedder – men de giver lidt friskhed og liv til dekorationen.

Jeg er absolut ikke god til det her – men det er lidt sjovt alligevel at lave sin egen dekoration. Rosenknopperne er ude fra haven – de aller sidste. Men kan jo skiftes ud undervejs, for de holder næppe så længe som det øvrige.

Den lille dekoration, som kommer med til Århus i weekenden.

Den lidt større dekoration, som jeg selv kommer til at glæde mig over i den kommende tid. Kobberlysholderen er ny – blev købt hos Munch – for 15 kr. Så selvom han har lavet buketter til kongehuset, sælger han også varer, hvor alle kan være med 🙂

Selv om der er over en uge til 1. søndag i advent – så var det lidt hyggeligt at lave en dekoration i dag. Og kunne glæde sig over lyset, på en noget grå torsdag.

Jette