Det kan godt være, at det bare er mig, der lever i en anden virkelighed end andre. Men jeg bliver ret så glad, når jeg helt uventet får en påskønnelse for noget, jeg har lavet. Noget som jeg egentlig bare syntes, var en del af mit arbejde.

Det skete i går. At der med posten dumpede et gavekort ind af døren. Et gavekort som tak for en lille artikel til Stiftsavisen, hvor jeg havde skrevet om vores fine fælles udendørs pinsegudstjeneste.

 

Men netop den gudstjeneste var jo et fælles projekt, så jeg overvejer om gavekortet ikke skal bruges til noget hele kirkens gode personale også kan få glæde af. Der er jo ikke så lang tid til, at det hedder julefrokost 🙂

 

Overrasket er jeg også – over, at der alligevel ikke var flere æbler i mit Ingrid Marieæbletræ.

 

 

Men på den anden side, så er jeg helt sikker på, at jeg nok skal få dem brugt. Og de var alle sammen rigtig fine, så jeg er bestemt også glad for æblerne.

 

Nu er det meget snart weekend – og for nogen er det efterårsferie. Det har jeg ikke, men tror det bliver en forholdsvis rolig uge alligevel. Der er i hvert fald ingen møder 🙂

 

Rigtig god weekend.

 

Jette