I går fejrede vi fødselsdag og i dag har Mette og jeg været på messe: Kreative dage. Begge dele ret så hyggelige.

Peters fødselsdagskage omtalte jeg i går – men ikke hvilken det blev. Det var et forsøg, men lykkedes, synes jeg, ret godt. Jeg lavede for første gang Kajkager. Og lavede dem i halv størrelse, nærmest petit four-agtig.

Hvordan jeg lavede dem kommer snarest – men det var lidt omstændeligt. Og jeg genkendte lidt fra den store bagedyst dette med at hive kager ud og ind af køleskabet. Men det var sjovt at lave dem, og de smagte ganske glimrende.

I dag har også haft et glimt af den store bagedyst. For på messen med alt det kreative – stof, garn og papir og pileflet – da var der også lidt bageinspiration. Vinderen fra sidste år Annemette Voss deltog med et arbejdende værksted og holdt et foredrag om det at være med i den store bagedyst. Det var ret interessant at høre om – casting, tilrettelæggelse og selve bageprocessen i det store telt. Og som hun pointerede, så handlede programmet lige så meget om at lave en god udsendelse som om at bage en god kage.

Det var garn og andre kreative produkter, der var mest af. Jeg fik købt (nedsat) garn til en hue og tykke pinde til at strikke den på. Og så faldt jeg over mønstrede stjernestrimler – de måtte også med hjem. Jeg synes flettede stjerner er så fine, og glæder mig til at forsøge mig med de nye strimler – når vi kommer lidt nærmere jul.

Indtil nu en dejlig weekend og med fri i morgen – ja, det er bare helt godt 🙂

Jette