Præsentation – af Mød min blog

“Mød min blog”

Det er i dag muligt at læse et indlæg/præsentation, som jeg har skrevet i forbindelse med, at min blog er blevet optaget på listen Blogkvinder40plus.

Men hvorfor overhovedet skrive om det her 🙂 For det har jo ikke som sådan noget med bloggen at gøre. Og det er rigtigt.

Men siden Blogkvinder40+ rummer links til rigtig mange blogs, skrevet af kvinder, der stort set alle er 40+. Og de mange blogs rummer hver især en unik historie – som du måske synes, kunne være spændende at læse og følge. Nok ikke dem alle 🙂 Men måske der var en, som handlede om noget, du synes er interessant.

Præsentation af mig – her er min yndlingsplads på terrassen – i læ og med udsigt ud over ret meget græs 🙂 Rosenbusken bag mig er ret gammel, sikkert lige så gammel som præstegården. Men den blomstrer hvert år og dufter dejligt.

Til præsentation af Bagning med Budget mm må også høre, at jeg synes brød – og især nybagt brød – er noget af det bedste. Så der bliver bagt ret mange både små og store brød her i huset 🙂

Det gælder nok inden for alle fag – men jeg kan i hvert fald ind i mellem godt komme i tvivl om, om jeg nu gør mit arbejde godt nok.

Buketten her fik jeg i går – af en kvinde, som gerne ville påskønne noget, jeg havde gjort for hende. Og det er virkelig dejligt at opleve. Det sker meget sjældent, at jeg får blomster sådan her – og det er nu nok også godt nok. Men når det sker, er det en stor glæde.

Velkommen til dig, der læser med for første gang. Og dig, der har fulgt med undervejs – fortsæt gerne med at kigge forbi 🙂

Kommentarer er rigtig velkomne – de kan skrives her, men også på Facebook

Jeg ønsker dig endnu en skøn sommerdag

Jette

Forrige indlæg

Luksusbrownie

Næste indlæg

Æbelø – tur-retur

6 Kommentarer

 1. randiglensbo.dk

  Jeg vil glæde mig til at læse med her på din blog. Jeg elsker selv at bage. Det startede lidt af nødvendighed, fordi jeg fik fødevareallergi og havde svært ved at finde noget brød i butikkerne, som jeg kunne tåle. Efterhånden er jeg blevet rigtig glad for at bage og bager alt vores brød selv – kager bager jeg ikke så meget af, men det er mest fordi allergien giver visse begrænsninger 🙂

  • Jette Holm Rosendal

   Hej og tak for din kommentar. Det må være lidt besværligt med allergi – men dejligt at du kan afhjælpe det lidt ved at bage selv. Og det er en kreativ beskæftigelse, som giver megen glæde.
   God weekend. Jette

 2. Pia

  Jeg vil gerne læse med. Jeg har altid bagt meget af alt muligt og med en søn der er allergiker kender jeg alt til at skulle læse varedeklarationer og finde alternativer til brød, kage og mad. Her i huset er alt hjemmelavet også saft, marmelade og andre sylteting fra haven og naturen som giver i rigeligt overflod.

  • Jette Holm Rosendal

   Hej Pia. Og tak for din kommentar – og velkommen til at læse med. Og hvor har du gang i mange ting, ret imponerende. Men der er nu også en særlig glæde ved at lave tingene selv, og ikke mindst vide, hvad der er i 🙂 God weekend. Jette

  • Septemberliv

   Det er altid dejligt med ny inspiration, både på bagefronten, men også når der skal slappes af med bloglæsning. Jeg følger gerne og glæder mig til at lære dig og din blog at kende :0)
   Rigtig god weekend
   Kari

  • Jette Holm Rosendal

   Hej Kari. Tak for din kommentar. Og du har helt ret – det er interessant at læse andre blogs – ikke så meget af nysgerrighed, men hver historie har som oftest sin egen vinkel. Og det kan man ind i mellem lære noget af 🙂
   Også god weekend til dig.
   Jette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Powered by WordPress & Theme by Peter Rosendal