Vel hjemme igen efter nogle gode dage i  Nordjylland er her et par glimt fra dagene.

Min fars kat har fået killinger – 4 små nuttede killinger listede frem en dag jeg stod og hev ukrudt op. En fremmed lyd – og det var altså nysgerrige killinger, der tumlede rundt.

Søde er de 🙂 De kunne lige klemme sig under porten ind til laden, og der være i sikkerhed.

For mange år siden plantede min mor en del hindbær på sydsiden af kostalden. Her har de stået i fred og ro – og nu buskene næsten groet til i græs og andet ukrudt – men der var også nogle hindbær. Som var modne og ret fine.

Så i dag skal de syltes! – Så der er hindbærsyltetøj til at komme i hindbærsnitter, når vi lige skulle få lyst til dem igen.

Og sidst men ikke mindst – så fandt jeg kastanjepuré! Hos Superbest i den lille lokale by, hvor den er eneste butik – der stod et par dåser med kastanjepuré.

Og hvad skal jeg nu med det? Tja, det ved jeg heller ikke selv helt endnu. Men jeg vil forsøge her i sensommeren at lave en kage, der minder om den, Trine havde købt til sin fødselsdag. Mont Blanc kagen – købt i Århus. Jeg har endnu ikke nogen opskrift – men der bliver nok eksperimenteret lidt 🙂 Og så hører du om resultatet en anden gang.

Nu nydes de sidste feriedage i denne omgang – der venter en uges ferie i august – og en weekend i Paris sammen med Trine til september. Det er altid dejligt at have noget at glæde sig til.

Rigtig god weekend.

Jette