Hvor er det ind i mellem frustrerende at arbejde med en computer – i hvert fald, når man ikke kan få tingene til at lykkes, sådan som man gerne selv vil. Og jeg ved godt, at det ikke er computeren, der er noget i vejen med – men hende, der sidder og trykker på tasterne.

Så jeg forsøger mig igen senere.

Det lykkedes mig dog at få mit “hoved” gjort lidt pænere, da jeg sad og flyttede rundt på tingene i går. Men billederne driller stadig.

Udenfor er det solrigt, varmt og dejligt. Det er virkelig en dejlig tid på året. Og eftersom vi altid kan tale som vejret – så begynder vi også at trænge til lidt regn 🙂 men de få planter, jeg har, dem kan jeg nu godt vande med en vandkande. Så de klarer sig.

I krukken på terrassen er der kommet jordbær på planten. Det er første år det virkelig er lykkedes. Nu er jeg spændt på om de også bliver modne og søde. Det ser da lovende ud.

Senere i dag skal der bages kage 🙂 Mit rabarberkompot skal i brug. Jeg glæder mig til at fortælle om reslutatet i morgen.

Skøn solskinsdag til dig.

Jette