Det er altid en dejlig opgave at bage en kage. Men lige i dag er det lidt et puslespil at få det koordineret med prædiken, gudstjeneste og samtaler. Men det skal nok falde på plads.

Jeg har påtaget mig at bage til korafslutningsfesten og menighedsrådenes ekskursion. Og det ligger lidt tæt – nemlig fredag aften og hele lørdag. Så jeg planlægger 🙂

I dag bliver det brownien til desserten, der bages. For den har godt af at stå til i morgen. Selv om jeg gerne ville smage – men mon ikke der bliver et lille stykke kant eller noget, så den lige kan prøvesmages ….

Og så vil jeg prøve at servere whiskybær og god is fra “hjemis” til. Hjemis-bilen har stoppested lige uden for døren, så det er da nemt.

Opskriften til brownien er her.

Jeg laver portionen en halv gang større og tilsætter 75 gr. blandede nødder (pistaciekerner og valnødder) Så nu passer portionen til en form ca. 22 x 28 cm.

Og den smager godt 🙂 Det skader absolut ikke at komme nødder i. Nu skal den køle helt af, og så går det videre i morgen med flere kager og mere tilbehør.

Nu gælder det vist om at nyde det, der kan nås, af det gode vejr ….

Jette