Tiden flyver af sted. Sådan føles det ind i mellem. Og nu er det allerede 14 dage siden jeg havde fødselsdag.

Jeg fik en noget uventet, men rigtig fin gave af mine børn. De kender jo alt til bloggen, og er testsmagere af brød og kager ind imellem. Så de syntes, at med al den bagning og rumsteren i køkkenet så skulle jeg have en Kitchen Aid – eller en røremaskine som den førhen blev kaldt. Sådan en har jeg aldrig før ejet 🙂


En Centurion – top chef! Så nu kan der piskes, røres og æltes – flødeskum, kager og brød.

Siden Mette Blomsterberg trådte ind i vores stuer med “Det søde liv” så har røremaskinen i hvert fald fået en renæssance. Jeg mindes de første udsendelser, hvor hun stod i glyptoteket og bagte og kreerede, og ved siden af hende på den glatte og blanke stålplade stod hendes uundværlige røremaskine.

Og nu er jeg den heldige ejer af en også. Og jeg glæder mig til at bruge den, og ikke mindst lære den at kende. For det skal man – lære den at kende. Hvad bruges hvilke kroge og piskeris til? Hvordan får man i det hel taget skilt tingene ad? Og hvor hurtigt skal der køres med den?

Alt det bliver jeg klogere på hen over foråret – der skal nok komme en kommentar om maskinen hist og her.

Ud over den fine maskine – så fulgte også en helt rulle sprøjteposer! og en skøn dråbeformet skål – Mette Blomsterberg design 🙂

Skønne og brugbare gaver – og helt overraskende. Fra mine betænkesomme børn!

Glæde på en fugtig onsdag.

Jette