Det er dejligt at rejse på ferie – men det er også skønt at komme hjem igen 🙂

Vi landede i går eftermiddags efter en uge i Tyrkiet – det kommer der mere om i morgen.

Men hvor er der blevet grønt og fint ude omkring i løbet af den uge.

Træerne har fået fine små blade, tulipantræet er godt på vej og tulipanerne står med fyldige hoveder og venter lige på lidt solskin for at folde sig ud. Og purløgene mænger sig grundigt frem 🙂 Det hele står lidt tæt og oveni hinanden – og byder foråret velkomment.

Her indenfor dufter køkkenet igen af nybagt brød.

 

For som det første i morges blev der æltet dej og sat til hævning. Så kunne det bages, når jeg kom hjem fra langfredags liturgiske gudstjeneste. (Liturgisk betyder, at gudtjenesten er uden prædiken, men veksler mellem bøn, salmer og læsninger fra det gamle og det nye testamente)

Nu er der brød til min søster og mine nevøer, når de kigger forbi senere for at aflevere hunden. Det bliver godt at få Diva hjem igen – der er lidt stille, når hun ikke er her 🙂

Men dagen har også budt på afsked med en af hønsene. Den var på en eller anden måde kommet til skade og kunne slet ikke støtte på sit ben. – Så min nabo, som er erfaren hønseholder, var ikke i tvivl om, at det var bedst at hugge hovedet af hønen. Det hverv påtog han sig – og det er jeg ham meget taknemmelig for.

Nu må jeg snarest ud og købe en ny høne, for den ene, der er tilbage, mangler selskab.

Sådan er det også at have dyr – men tak til hønen, der mistede hovedet, for de mange æg, hun nåede at lægge!

Fortsat god påske.

Jette