Weekend glimt

Når der bliver skrevet på bloggen næsten hver dag – ja, så bliver det jo lidt som en dagbog. Lidt om det der sker rundt omkring mig.

Og der er en opskrift på vej. Men det er et brød med surdej – og sådan et tager dage at lave, så indtil det er klar, må der skrives om noget andet 🙂

Weekenden bød på fødseldsag. Dejligt at kunne fejre Mette. Og hun blev glad for kagen !

Diva fulgte ret nøje med i nogle af forberedelserne af kagen – men måtte nøjes med at se til. For chokolade ikke er godt for små hundemaver.

Jeg har før nævnt, at jeg bestemt ikke har grønne fingre.Men nogen planter kan heldigvis finde ud af det selv. Jeg havde sat en julekaktus (eller hvilken kaktus det nu var) i eksil  på syværelset og lukket døren – og åbnede forleden og så, at den i mellemtiden havde sat ret mange fine nye knopper. En glædelig overraskelse.

Nu vil den nyde lidt mere opmærksomhed den kommende tid 🙂

Efter en dejlig weekend – med både fest og tid til at slappe af, er det skønt at vågne til solskin og rimklædt græs.

God mandag.

Jette

Forrige indlæg

Malteserskage – den mystiske kage

Næste indlæg

Kokostoppe

2 Kommentarer

 1. Jane Birke Nielsen

  Hold da op en skøn kage 🙂
  Jeg kom helt tilfældigt ind på din blog og kan se at den er værd at kigge nærmere på, så nu ved jeg da hvad formiddagen skal bruges på 😉

 2. Jette Holm Rosendal

  Hej Jane. Tak for dine venlige ord, og jeg er glad for, at du synes det kunne være tiden værd at kigge lidt rundt. Velkommen til og god fornøjelse.
  venlig hilsen
  Jette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Powered by WordPress & Theme by Peter Rosendal