Jeg ved ikke, hvordan du har det – men for mig ser ting ofte mere overskuelige ud om morgenen. At have sovet på det, at have tænkt det igennem i løbet af natten – hvor det stadig godt kan være lidt kaotisk. – Men så stå op og synes, at okay, det her kan jeg godt finde ud af. Det er altid rart at nå dertil.

I morges blev lidt speciel. Tankerne var omkring konfirmander, prædiken, blog og aftensmad. 

Og så åbnede jeg døren til køleskabet og midt for stod en kæmpe papkasse – sådan en, man får hos bageren – og ovenpå lå en lille bitte seddel med ordene: “Den er til dig”

Jeg kom til at grine, for det var sådan en overraskelse, glædelig overraskelse. Det var min søns skrift – og hvor var det en sød handling. Inden i kassen stod den fineste lille kage:

Det var en ualmindelig dejlig begyndelse på denne torsdag.

Håber du også får en dejlig dag.

Jette