Pizza var på menuen i aftes 🙂 Og hjemmelavet.

Men helt sikkert ikke som en italiensk pizza. Men jeg synes nu, den smagte meget godt.

 

 Men en fornuftig dej, med tomat, lidt lækker pesto og pølse og godt med ost – og sĂĄ en tur i ovnen – det kan ikke gĂĄ helt galt.

Men grunden til den lidt hurtige aftensmad var, at jeg skulle nĂĄ at komme til Tupperware party hos min søster. Party – er egentlig en underlig betegnelse. Det er jo mest af alt en salgsdemonstration, men ogsĂĄ meget hyggeligt.

Det er mange, mange ĂĄr siden jeg sidst har været til et sĂĄdant. Men konceptet er det samme. En engageret sælger præsenterer de nyeste inden for Tupperware, hvor alt er helt fantakstisk og næsten ikke til at leve uden.

Og jo, produkterne er okay og holder længe – men … hvad skal jeg dog med en kæmpe skĂĄl med lĂĄg, hvor jeg blot skal ryste alle ingredienser sammen til et brød – og slet ikke behøves have fingrene i dejen? Jeg vil savne kontakten til mit brød.

Eller en smart minihakker med snoretræk? Tupperware er kommet med på den grønne bølge og vil gerne spare på strømmen!

NĂĄ, men bortset fra det, sĂĄ er deres mange opbevaringsbøtter nu ganske udemærkede. Og jeg fik faktisk ogsĂĄ købt noget. Som jeg længe har ønsket mig og manglet. Et fad med lĂĄg – til at transportere lagkager i.

Nu er det slut med at stille en lagkage midt i bagagerummet og håbe på, den ikke vælter helt rundt, inden man når frem. Nu skulle det blive muligt at nå frem med en kage uden alt for mange slag og skæve vinkler. Det bliver ret godt 🙂

Festen er slut for denne gang – nu er det onsdag.

Jette