Jeg har en lillesøster, som jeg er rigtig glad for og har stor glæde af. Og hun er langt mere udemenneske end jeg er. Så at sidde indenfor og lave ingenting – er ikke lige hende. Hellere ud og lave noget. Og derfor har hun blandt andet samlet masser af hasselnødder i deres eget hasselhegn.

Hun hygger sig med at indsamle dem – og jeg hygger mig med at knække dem 🙂

At knække hasselnødder er et lidt sent arbejde, men også afslappende. Der kan blive tænkt mange tanker, mens man står der og knækker den ene nød efter den anden. Og glæde sig over, at de er ganske gratis. Og hvilke brød og kager kan de ikke gøre god gavn i.

Jeg tror nødderne her er et par år gamle. Men så længe nødderne ikke er knækkede, kan de godt holde sig – deres indpakning er fra naturens side ret god, og beskytter dem fint.

Lige i dag får jeg nok ikke knækket så mange nødder – alle børn er hjemme. Det er en dejlig lørdag.

Jette