Alle ønskes et rigtig godt nytår.

Hele kalenderen for 2014 er fortsat ret ubeskrevet – og det er både godt og spændende. Der kan komme så meget forskelligt forbi ens vej i løbet af det næste år. Og hvor er det godt, at vi ikke ved noget om, hvad der sker med os. Selvfølgelig er mærkedage nok plottet ind i kalenderen – men det andet – det uforudsete, det overraskende, det glædelige, det triste – alt det ved vi ikke noget om endnu. Og det er godt. Så nu er det bare om at være åben for et nyt år – og synge med på “Vær velkommen Herrens år”.

Og så begynder jeg alligevel bloggen med at kaste et kort blik tilbage – på julegaverne.

For de afspejlede i en vis udstrækning at interessen for Bagning med Budget var kommet ind i mit liv.

Min niece havde luret min fascination af vaniljestænger. Så jeg pakkede en duftende æske op med de lækreste vaniljestænger.  Mere om dem en anden gang. Ligeledes fik jeg en hævekurv (den glæder jeg mig til at prøve, og skal nok skrive mere om det).  Og fik et gavekort til Magasin inklusiv en invitation til Brunch med mine piger i Århus. Det skal helt klart bruges her i januar.

Og så glæder jeg mig til at arbejde med bloggen igen. Det har været lidt mærkeligt ikke at bruge tid på den – at tage billeder og tænke i opskrifter.

Og det er så ikke helt sandt. For ferien er blevet brugt til at læse rigtig mange andre blogs, finde tips og ideer til, hvordan min blog kan blive bedre. Forhåbendtlig synes du også, det kommer til at skinne igennem 🙂

Og til sidst lige en enkelt bemærkning om noget, der kan laves i dag eller alle andre dage: Saltmandler. – Som jo godt nok ikke har noget med bagning at gøre, og dog – de har da været i ovnen 🙂

Opskriften fandt jeg hos noget i ovnen.   Jeg skal nok komme med mine kommentarer en anden gang. Men mandlerne smager fint – og det salte er godt oven på alt det søde i julen.

Endnu en gang: Godt nytår. Må det blive fyldt af gode opgaver og oplevelser – og megen bageglæde.

Jette