Min trofaste følgesvend gennem ca. 25 år har givet op! Det har været undervejs, men hver gang den satte ud har det lykkedes mig at ruske liv i den igen. Men ikke nu. Den vil ikke mere. Øv.

Og så står jeg jo med et problem, når jeg nu lidt har sat mig for at få mål på mine opskrifter. Altså vide sådan cirka hvor meget jeg tager af det ene og det andet. Det gør det ulige nemmere at forklare for andre, når der er styr på den slags detaljer 🙂

Min gamle vægt – måske nogen kan huske at have haft en tilsvarende – for mange år siden ? 🙂

På grund af den manglende mulighed for at veje noget af, så følger der heller ingen opskrift i dag – kun billedet af min broccolitærte. Jeg synes alene farven er fin. Og den kan jeg jo til dels takke mine glade høns for. De lægger trofast 2 fine æg med solskinsgule blommer i hver dag.

Og tærten smagte også godt. Og så husker jeg en bemærkning fra “Den store bagedyst”, at en god tærte blandt andet er karakteriseret ved, at intet af æggemassen trænger gennem mørdejen. Og det gjorde der ikke på min – så alene det kvalificerer den til at blive afbilledet 🙂 Også selvom kanterne var aldeles ujævne og bugtede sig op og ned, men det har jo heldigvis ikke noget med smagen at gøre.

Opskriften følger senere – når vægten har fundet sin afløser.

Hilsen herfra – på en smuk frostklar dag.

Jette