For hver dag – eller hver weekend – så bliver huset mere og mere færdigt og beboet. I går blev huset fotograferet – som et indslag til Troldtekts hjemmeside – og her spurgte fotografen: “Hvornår er I flyttet ind?” Vi er endnu ikke flyttet ind – men huset må jo fremstå som om vi allerede bor her 🙂 Og det er rart, at gæster oplever huset sådan.

Men det er også et rart hus at være i 🙂 Her følger lidt flere glimt af detaljer fra huset.

Der er kommet lampe over spisebordet. Det er godt. Jeg købte PH-lampen på dba sidste sommer, så det er virkelig dejligt, at den nu er kommet på plads. Og giver det fineste lys. Bordet har jeg nævnt tidligere – det er også genbrug og fundet på Markedspladsen.

Og så er vi den generation, der har svært ved at forestille os et hjem uden et TV 🙂 Så et sådant er også blevet købt og hængt op. Og uden synlige ledninger. Jeg er lidt fascineret af, at det kan gøres uden at skulle have en ledning liggende på gulvet. Tænk sig, alt forgår trådløst – og fungerer. Det er fagre nye verden – lige på det punkt. Sofabordet genkender du sikkert – det er også genbrug og købt på dba.

I genbrugsbutikken var jeg så heldig at finde en lille Rosendahl bakke – som jeg tænkte ville passe perfekt ved siden af mit komfur. Som et sted, hvor olie, eddike og andet kunne samles lidt. Og det ser faktisk ret fint ud 🙂 måske jeg kommer til at mangle lidt plads på bakken, men det må jeg finde en løsning på en anden gang 🙂

Fliserne rundt om huset er lagt, og det er en fornøjelse at kunne komme ind i huset uden alt for meget sand og mudder på skoene 🙂 Nu er der også kommet en lille rist foran døren – og se lige: jeg fandt én med en lille trækant uden om, den passer da perfekt til huset her 🙂

Og sådan kommer der mere og mere styr på tingene, og følelsen af hjem bliver større og større 🙂

God onsdag.

Jette