Ole og jeg har endelig fået plantet hækken på to af grundens sider. Det har hele tiden været planen, at der skulle være hæk. Det er gået godt, men var nu også hårdt arbejde 🙂

Min søn Peter var forbi og gav en hjælpende hånd med at grave ud til de mange planter. Det var rart med unge kræfter i spil 🙂

Vi plantede 270 fine bøge hæk planter. Og jeg er imponeret over dem – for det er barrodsplanter, men der er stadig fine grønne blade på grenene. Og rodnettet var så fint og vidt forgrenet. Nu håber jeg bare, at de fine rødder finder vej godt ned i jorden og vil falde til det nye sted.

Undervejs kom genboen forbi og kommenterede vores arbejde – “Hvor ser det godt ud.” Så kunne vi lige lidt igen 🙂 Lidt ros og anerkendelse det kan betyde meget.

Det er en bøgehæk, der blev plantet. Det var næsten det eneste krav, der var i lokalplanen for området. Ellers må man gøre lidt som man selv vil – og det er mægtig rart. Så bøgehækken lever jeg fint med 🙂 En sådan var der også rundt om ved præstegården.

Weekendens vejr var dejligt efterårsvejr – og det regnede om natten, så jeg tror virkelig at planterne får en god start.

Det er faktisk svært at fotografere en hæk 🙂 Men mon ikke den bliver smukkere med tiden.

God mandag.

Jette