For noget tid siden fortalte jeg om et projekt med at sy en lille hynde af stofrester. En hynde til en trallebænk – og til brug på en fremtidig terrasse – så vi er i forventnings tid endnu 🙂

Men nu er hynden blevet færdig. En lille smal hynde – for skumgummiet, som er inden i var ikke så bredt. Det var også en rest. Men pyt, det er bedre med en smal hynde end ingen hynde 🙂 Bagbeklædningen er rester af et dynebetræk.

Og det er en fornøjelse at se små stykker stof blive til noget brugbart. Noget af stoffet har ligget i en kasse i årevis – men nu er det kommet frem i dagens lys. Der er også lidt stof fra genbrugsbutikken. Det stykke, jeg fandt der, var så stort, at der også er blevet syet en pude til at sætte på bænken. Og monteringspuden er også fra genbrugsbutikken.

Så alt i alt, så har jeg nu fået et lille sæt – for ganske få kroner. Og jeg glæder mig over at have brugt ressourcer, som allerede fandtes i verden. Der er ikke noget ny produceret lige her.

Nu venter jeg så på forår, varme og en lille terrasse 🙂 Det går den rigtige vej.

God weekend.

Jette