Det er blevet vinterferie over landet – men dog ikke i huset. Så en lille status herfra.

Der er endelig kommet tag på – vi har ventet længe, men vind og vejr skulle lige passe sammen med tømrerens arbejdsplan – men nu er det der. Og hvor ser det fint ud. Det er et ståltag i mørkegrå med en GreenCoat øverst (lavet af svensk rapsolie). Stålpladerne minder lidt om det, man i min barndom brugte på staldbygninger 🙂 Men nu har de altså fået en renæssance og bruges til huse og andre bygninger.

Indvendigt har elektrikeren været på besøg – i flere dage. Men nu er der også ledninger og ansatser til stikdåser i hele huset, både i lofter og langs væggene.

Og så blev det tid til, at det allersidste lag isolering kunne sættes op. 45 mm træfiberisolering som så dækker både dampbremsen og gemmer alle ledningerne godt væk. Når man kommer ind i huset opleves det at være pakket helt ind i træ – der er virkelig stille og et meget behageligt indeklima.

Skillevæggene er jo blevet sat op, men de manglede også isolering – så den del har Ole været i gang med. 95 mm træfiberisolering og så med en gipsplade på hver side – så har du en væg. Det er virkelig et ret simpelt – eller nok rettere enkelt byggeri. Skal det pilles ned engang er det let at sortere alle delene. Og det er helt klart en fordel.

Jeg venter nu mere på, at det sidste kommer op 🙂

Og lader bloggen holde vinterferie – vi ses i uge 8.

God mandag.

Jette