Det går fremad på byggepladsen. I denne uge er det fineste fundament blevet lavet. Jeg var forbi og det øverste lag – flydende beton – lå bare så fint og helt inden for alle rammerne. Virkelig flot arbejde. Og så bliver det hele gemt af vejen om kort tid, når selve huset kommer ovenpå. Men indtil da – må alle gerne beundre Peters fine finish og akkuratesse.

Under betonen ligger rionet og gulvvarmeslanger. Vi var forbi og igen blev der tegnet og fortalt, så detaljer kom på plads. De røde streger er væggene i det kommende hus – så for første gang har jeg set, hvor jeg skal have kontor og hvordan udsigten bliver 🙂 Det skal nok blive helt fint – med tiden.

Der er gulvvarmeslanger i alle rum – undtagen i depotet og under køkkenø og køkken skabe. Her behøves der ikke at blive ekstra varmt 🙂

Og da vvs’eren var færdig, så kom fundamentsmanden næste dag og fyldte op med beton, fik lavet kloaker og brønde og gravet huller til slanger. Og stampet sandet på plads hele vejen rundt om huset – så nu kan tømrer og andre håndværkere fint gå rundt eller stille stilladser op.

Det er nu ca. en måned siden at det første jord blev gravet væk – så der er alligevel sket noget siden. Og inden længe, så vil det meste af alt dette arbejde være skjult. Men indtil nu – fint er det 🙂

God onsdag.

Jette