Måske har du hørt om det – måske ikke 🙂 Men torsdag den 27. april er Danmarks nationale Klimahandledag. Det er en del forskellige grønne organisationer, der står bag. Blandt andet Grønne Nabofællesskaber og Concito. Nogle af dem, der også var med, da der var en event i efteråret. Der, hvor jeg havde inviteret til fællesspisning og en snak om grøn omstilling.

Den aften gik meget godt – så nu forsøger jeg igen. Jeg har tilmeldt mig, og har allerede fået forslag til menuen og vil senere modtage et spil med samtale kort, som vi kan bruge som oplæg, når vi vil tale sammen om grønne handlemuligheder. Få talt om, hvordan vi kan være med til, at Danmark når sine klimamål i 2030.

Og det er unægtelig en stor mundfuld. Så det handler mest af alt om, at få sat lidt ord på, hvad vi hver især kan gøre i det små. For det gælder virkelig, at ingen kan gøre alt, men alle kan gøre noget. Og helst sådan, at det ikke føles som en straf eller et forbud, men at vi ser det som noget godt vi gør for os selv, vores børnebørn og for kloden og klimaet.

Jeg glæder mig allerede til middagen, til at lave noget lækkert grønt mad og til at høre venners, naboers og familiemedlemmers tanker om en klimahandledag 🙂 Og ikke mindst: Hvad kan vi gøre ?

God onsdag.

Jette