I denne tid er det nærmest blevet en folkesport at læse reklamer. Jeg har ikke gjort det i flere år, men pludselig er de blevet interessante igen. Det er ikke altid, der lige er tilbud på det, jeg gerne vil købe. Men så falder jeg over noget andet.

Sådan var det forleden. Jeg så en reklame for økologiske cookies med mandler, havre og honning. Og så prisen – og tænkte, at det kunne jeg godt gøre lidt billigere selv 🙂 Så her er mit bud på lækre cookies med god smag af både mandler, havre og honning.

Cookies med mandler, havre og honning (14 stk)

75 gr. smør/margarine

75 gr. sukker

50 gr. mandler, grofthakket

50 gr. havregryn

50 gr. honning

100 gr. mel (evt. 25 gr. grahamsmel)

½ tsk. bagepulver

1 æg

Rør smør, sukker og honning sammen. Tilsæt æg og pisk det godt ind i dejen. Tilsæt de øvrige ingredienser og bland det hele godt. På en plade med bagepapir sættes nu klumper af dej – form dem lidt med fingrene og tryk dem en anelse flade. Bag kagerne ved 175 gr. ca 15 minutter. Køler af på pladen, inden de kommer i en lufttæt dåse.

Huset dufter af nybagt kage og smagen matcher duften 🙂 Og mit prisbevidste hjerte glædede sig – portionen her var dobbelt så stor som i reklamen. Og prisen var langt under det halve 🙂

God onsdag.

Jette