Det våde februar og en ordentlig gang blæst gjorde, at et af de gamle fyrtræer ved sommerhuset lagde sig ned. Pænt på skrå og uden at ramme andet end græsplænen.

Men det lå også lidt mærkeligt og bød velkommen på en lidt forkert måde 🙂 Men så er det godt at være blevet gift med en mand med en motorsav – for så tager det ikke længe, før et væltet træ er skåret op i mindre stykker. De øverste og ret skrøbelige fyrregrene lå for sig, og stammen var savet i håndterbare stykker.

Grenene blev slæbt om bag brændelyet – og lagt i det bevaringsværdige hegn. Det er skellet op til naboens mark – her må der ikke ændres noget, men det er super til kvas og afklippede grene og hækaffald. Så alt der klippes ned i haven ender der. På den måde skabes der også et godt sted for dyr at gemme sig og insekter kan sikkert også finde læ og føde der.

Jeg synes det er sådan en fin ide at beholde alt organisk affald på grunden – så der er både kompost- og kvasbunker på sommerhusgrunden.

Den væltede rod blev, hvor den var – så med tiden bliver det et sandt insektbo 🙂 I hvert fald var det den letteste løsning lige nu, for der er ikke andre planer omkring ny beplantning lige der.

Jeg synes, det var en stor opgave at skulle fjerne et væltet fyrretræ – men jeg må indrømme, at med den rette hjælp, så tog det ikke lang tid 🙂 Og nu er indkørslen til sommerhuset igen fin og farbar.

God onsdag.

Jette