I dag skal jeg have mit tredje vaccinestik. Det er gået virkelig hurtigt, fra at myndighederne begyndte at tale om at vaccinere tidligere med det tredje stik og så til, at der tikkede en invitation ind i ens e-boks.

Det er bare privilegeret at bo i et land som Danmark, hvor kommunikation, logistik og meget andet bare fungerer. Og det er jeg meget taknemmelig for. For sikke et apparat der skal køres i stilling, når en helt befolkning skal vaccineres.

Det har ikke krævet megen overvejelse, om jeg skulle tage imod det tredje stik. Snarere tværtimod – det kunne bare komme.

I går ringede jeg så til min egen læge – og kom i kø som nr. 21 – og så cirka en halv time senere, så havde jeg booket en tid til vaccination her dagen efter.

Jeg er lidt spændt på, hvad kroppen siger til det. Og betyder det en rolig dag på sofaen i morgen, så er det helt i orden 🙂 Så længe det bare hjælper til at skubbe corona på afstand, så er jeg med.

God onsdag.

Jette

ps billederne er fra forleden – en kort tur i sommerhus, det var så fint lige at være der igen 🙂