Jeg er slet ikke engageret i politik – stemmer hver eneste gang, der er valg, men det er også alt. Men derfor synes jeg alligevel, at dagen i går var super spændende at følge.

Ikke så meget det politiske, men at se alle de ihærdige mennesker, som virkelig bruger timer og dage af deres liv på at få det lokale samfund til at fungere. Og som må stå for skud for deres holdninger og beslutninger. Stor cadeau til dem alle. Og tak for deres indsats.

Som sagt, min egen lille indsats var at stemme 🙂 Det skete i Svanninge Sognegård. Et fint lille sted og hvor der var en god stemning. Uden for var flaget hejst, for det var jo en festdag for demokratiet.

Og i år har jeg så fulgt med i resultatet i hele tre kommuner – på sydfyn, Middelfart og Billund – de tre steder, hvor mit liv udfolder sig og har udfoldet sig. Tillykke til alle de valgte – resultatet er endnu ikke kendt. Så mange venter sikkert med spænding på hvad dagen bringer.

Tirsdag var også en stille og grå dag. Der var stort set havblik og køligt. Det er november for fuld udblæsning. Det er godt, at der snart skal pyntes lidt op til advent med lys og gran. Det er jeg så småt begyndt at glæde mig til.

I dag tager jeg det med ro – det var anstrengende at følge en lang valgaften 🙂

God onsdag.

Jette