En lidt underlig overskrift fra en, der ikke ved meget om have, blomster og natur 🙂 Men forleden gravede jeg en georgineknold op – den havde stået i mit lille vilde bed i Oles have, og nu mente jeg, at tiden var inde til at den skulle op. Frosten lurer om hjørnet og blomsterne var væk – så nu måtte det være tid.

Og jeg blev bare så forundret og betaget af den fine knold, der dukkede op af jorden. Den så meget finere ud, end da den kom ned i jorden for et halvt år siden. Nu så den frisk og spændstig ud – parat til flere sæsoner.

Jeg googlede for at blive klog på, hvordan den skulle håndteres. Og den skulle faktisk både vaskes og klippes og gemmes under fine forhold. Så langt er jeg ikke kommet – men den blev lagt til tørre og jorden dryssede af – det må også være godt nok.

Og så er den blevet klippet. Alle de tynde ender er klippet af, så der kun er de store knolde tilbage. Og så vil den blive lagt på avispapir et frostfrit sted ude i Oles udebygninger. Og så venter jeg spændt på, hvordan den ser ud, når jeg næste forår kan komme den i jorden igen 🙂

Alba fulgte med, da knolden blev fotograferet 🙂

Der er flere georginer i Oles have, som også snart skal inden døre. Denne ene knold har bare været mit ansvar 🙂

God og grå onsdag.

Jette